Cut and Paint dla iPhone

• Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

Prawdziwe doświadczenie w stolarstwie z Cięciem i Malowaniem

Cut and Paint to gra, która oferuje prawdziwe doświadczenie stolarskie. Gra polega na przycinaniu, skrobianiu, cięciu i malowaniu drewnianych bloków, aby stworzyć unikalne wzory, które można sprzedać, aby osiągnąć zysk w twoim warsztacie stolarskim. Dzięki prostym sterowaniu i wciągającej rozgrywce, Cut and Paint jest idealny dla tych, którzy lubią rzemiosło i projektowanie.

Gra oferuje subskrypcję premium, która daje użytkownikom dostęp do poziomów premium, sprayów, drewna i pędzli, a także usuwa wszystkie reklamy z gry. Subskrypcja kosztuje 4,99 USD za tydzień po 3-dniowym darmowym okresie próbnym, a ceny mogą się różnić w różnych krajach. Płatność jest pobierana z konta iTunes użytkownika po potwierdzeniu zakupu, a subskrypcja automatycznie odnawia się, chyba że automatyczne odnawianie zostanie wyłączone co najmniej na 24 godziny przed końcem bieżącego okresu.

Użytkownicy mogą zarządzać swoimi subskrypcjami i wyłączyć automatyczne odnawianie w ustawieniach konta po zakupie, a niewykorzystana część okresu darmowego próbnego zostanie utracona po zakupie subskrypcji. Jeśli masz jakieś pytania lub wątpliwości, możesz skontaktować się z deweloperem pod adresem

Program jest dostępny w innych językach

Cut and Paint dla iPhone

• Darmowa

• Po Polski
  • V 3.7

(1)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o Cut and Paint

Czy próbowałeś Cut and Paint? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.